Back to All Events

Miami Doral


Lähdetään katsomaan, mitä "se Trump oikein touhuaa"?

Huikea Miami Doral 12 päivää

Matkan ajankohta: 31.1.-12.2.2019

12 päivää Trump National Doral
Lennot Finnair (suora Hel-Mia-Hel)
Matkatavara lennolla
Buffetaamiainen
2 illallista hotellin ulkopuolella

On olemassa syy, miksi Etelä-Floridaa pidetään golfarin paratiisina; Trump National Doral Miami. Lähde mukaan kokemaan yksi maailman hienoimmista golfkeskuksista! Doral avasi ovensa jo vuonna 1962, mutta mittavien muutostöiden jälkeen on siitä tullut ylivoimainen golfresort koko maailmassa. Doral ei nimenä esittelyjä kaipaa. Vuonna 2014 keskukseen investoitiin yli 250 miljoonaa dollaria. Tämän tuloksena on syntynyt golfkokonaisuus joka täyttää vaativampienkin golfareiden toiveet.

Doral on yli 800-hehtaarin kokoinen trooppinen keidas ja se on huolellisesti uudelleen suunniteltu vastaamaan horjumatonta Trump standardia. Golfkenttien välittömässä yhteydessä sijaitseva Trump National hotelli on myös kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Tämä 5-tähden hotelli- ja golfkokonaisuus yhdistettynä amerikkalaisella palvelulla takaa lomasi onnistumisen 100%.  Ja kaikki tämä sijaitsee keskellä Etelä-Floridan upeita nähtävyyksiä. South Miami Beachille on vain 20 min ajomatka. Miamin kansainvälinen lentokenttä on vain 10 minuutin ajomatkan päässä resortista.

Hotellin edessä avautuu neljän Championship kentän kokonaisuus, joista tunnetuin on ikoniksi muodostunut Blue Monster. Kolme muuta kenttää, Red Tiger, Golden Palm ja Silver Fox ovat myös tasoltaan maailmaluokkaa. Jokainen Trump National Doralin neljästä golfkentistä ovat täysin uusittu, mukaan lukien maailmankuulu Blue Monster, joka on isännöinyt PGA TOURIA lähes 55 vuotta. Golfpäivinä voi ottaa kaiken irti tästä upeasta golfkokonaisuudesta. Toinen kierros samana päivänä on ilmainen (ei Blue Monster). Maksat ainoastaan golfauton hinnan n. 32$/henkilö.

12-päivän matkan aikana pelaamme 7 kierrosta golffia kaikilla Doralin kentillä. Kaikki kentät pelataan golfautolla (kuuluu matkan hintaan). Blue Monsterin kierrokselle tulee mukaan myös pakollinen caddie (1/ryhmä), joka takaa pelin sujumisen ja helpottaa peliä tällä haasteellisella kentällä. Caddeille maksetaan kierroksen jälkeen tippi, 20$/henkilö.

Hotelli tarjoaa erinomaiset palvelut. Matkan hintaan kuuluu 500 $:n resort credit, jonka voi käyttää hotellin ravintoloissa, kylpylässä tai Pro Shopissa. Hotellilta on maksuton kuljetus Doral Beach Clubille. Kävelyetäisyydellä hotellista on pieni Doralin keskusta, josta löytyy myös mukavia ravintoloita. On myös helppooa ottaa taksi South Miami Beachille, jossa voi nautiskella latinorytmeistä kattoterasseilla tai nauttia erinomaista ruokaa Ocean Driven pimenevässä illassa.

Miami Beach on tunnettu kilometrien mittaisesta rannastaan mutta myös pastellinvärisistä, art deco -tyylisistä rakennuksistaan. Matkan hintaan kuuluu kaupunkikierros suomalaisen oppaan vetämänä. Kaupunkiin on helppo myös tutustua Miami hop-on hop-off busseilla. Linjoja on useita ja voit ostaa halutessasi yhden tai useamman päivän bussikortin. Tämä on paras tapa tutustua tähän värikkääseen ja monimuotoiseen kaupunkiin. Ostokset ovat myös osa lomailua Floridassa. Yksi lomapäivä kannattaa varata Yhdysvaltojen suurimman Outlet ostoskeskuksen Sawgrass Millsiin kiertämiseen. Lähes 400 myymälää käsittävässä ostoskeskuksessa on aina alennusmyynnit. 


Huomioi:

* Matkustajat saavat 500 $/henkilö arvoisen "Resort Creditin", jonka voi  
käyttää hotellin ravintoloihin tai muihin palveluihin loman aikana.
* 7 green feetä.(1 kierros Blue Monster kentällä. 6 kierrosta kentillä:  
Silver Fox, Golden Palm ja Red Tiger.)


-Golfelämys Miamin sydämessä!-
 
Matkan hinta 4685 euroa/henkilö
Huone yhdelle lisämaksu +1100 €

lennot:

Hel-Mia 14:45-18:55. AY007
Mia-Hel 20:45-13:20 AY008

Lisämaksut:
Golfbagin kuljetus lennolla 120 €
Sähköinen matkustuslupa ESTA n. 15 $
Caddiemaksu Blue Montserilla 20 $

tnd_exterior_signature_image_int_mast.jpg
a92fsu9ibbxfnukc2r6q.jpg