Optimoi hyvinvointisi:

 Minulta usein kysytään,

* kuinka jaksan?

* kuinka saan itseni näyttämään niin fressiltä?

* miten selviän kaiken kiireen ja touhun keskellä?

* missä minun ryppyni ovat? Etkö sinä vanhene?

 Kysymystulva on saanut minut viime aikoina ajattelemaan asiaa tarkemmin. Olen hyvin huolellinen palautumisen kanssa. Ennen kaikkea yöuni on minulle äärimmäisen tärkeä. Lisäksi koen, että vuosia syömilläni ravintoaineilla on suuri  osuus tämän päivän hyvinvointiini.

 Juon joka aamu hyvänmakuisen Power Cocktail-juoman .Iltaisin juon lasillisen Restoratea. PowerCocktail on sisäinen anti-ageing juomani,. Se suojaa solujani, lisää energiaani, keskittymiskykyäni ja stressinsietoani. Restorate palauttaa kehoni päivän rasituksista ja antaa syvän yöunen. Se vaikuttaa myös luustoon, hiuksiin ja kynsiin.

 Tuotteet ovat  vihannes-ja hedelmäpohjaisia jauheita, jotka sekoitetaan veteen. Minä ainakin TIEDÄN, että päivän kiireissäni olen saanut täytettyä ravinteiden perustarpeen.

 Jos kiinnostuit, suosittelen  vähintään kolmen kuukauden kokeilua, koska solut uusiutuvat keskimäärin kolmen kuukauden välein. Itse huomasin pieniä muutoksia olossani jo kahden viikon kuluttua, mutta kolmen kuukauden päästä olin jo ihmeissäni!!! Kokeilepa!

 Saat tämän “Maitan optimaalipaketin” itsellesi hintaan 115 € /kk . Laskutus kuukausierissä. Avatuilla tuotteilla on 30 pv tyytyväisyystakuu ja palautusoikeus, avaamattomilla 90 pv. Jos valitset kolmen kuukauden kestotilauksen, on myös mahdollista rekisteröityä jälleenmyyjäksi, jolloin kuukausihinta on 88,20 €/kk.

maitan optimaalipaketti (paina tästä!)

Iloista kokeilua ja ennen kaikkea VOI hyvin!!!!