Back to All Events

Piemonte, Italia TÄYNNÄ


Tila ja Olo & Mailux Oy ylpeinä esittävät:

ITALIA, PIEMONTE 17.-21.5.2019

KEHO

MIELI

Kehonhuoltoa ja eväitä elämän reppuun

Sari Vannas, hyvinvoinnin multiosaaja, fysioterapeutti ja personal trainer ohjaa Sinulle dynaamisia FasciaMethod -harjoitteita, kehon syvää tukea vahvistavia Pilates -hetkiä, tutustumista Hypopressive -hengitysharjoituksiin, pallokäsittelyä kireille lihaksille, rentoutumishetkiä ja hengittelyä. Ja ryhmän toiveiden mukaisesti luvassa on myös vauhdikkaampaa menoa; lenkkeilyä Italian maaseudun upeissa maisemissa, kehonpainoharjoittelua, itsensä haastamista hyvässä fiiliksessä! Sarin vahvuus on ihmisten kohtaamisessa, hellässä ja ammattimaisessa ohjauksessa ja syvässä läsnäolossa. Matkamme aikana Sinulla on mahdollisuus myös yksilölliseen fysioterapeuttiseen ohjaukseen.

Maitta Kotaniemi-Rauramo, pitkän linjan liikuttaja, ravistelee tällä kertaa kehon lisäksi mieltäsi. Valmistaudu ottamaan vastaan ja työstämään eväitä elämän reppuun – mielen vahvistamista ja tutustumista itseen. Nyt on sallittua haaveilla ja laittaa vauhtia omille ajatuksille, taatusti inspiroivassa seurassa! Maitta on rautaa!

MAJOITUS

LISÄPALVELUT

Upea Villa Sparina

Matkamme aikana majoitumme ihanassa Villa Sparinassa, joka sijaitsee Piemontessa, Pohjois-Italiassa. Viiden tähden luksushotelliamme ympäröivät kuvankauniit Monterotondon viinitarhat ja suloinen rauha ja hiljaisuus. Huoneet ovat viihtyisiä ja persoonallisia kahden hengen huoneita, ja Sinulla on mahdollisuus yöpyä huoneessa lisämaksusta myös yksin. Tutustu tarkemmin ja ihastele kuvia kohteesta: http://www.villasparinaresort.it/en

Shoppailua kaipaavat pääsevät kanssamme Serravalle Designer Outletiin, josta emme varmasti tule takaisin ilman lukuisia paperikasseja täynnä kaikkea ihanaa ja taatusti tarpeellista. Kehon ja mielen lisäksi päivitetään siis tyyli, sopivasti kesän kynnyksellä?! T sekkaa merkit ja suunnittele täsmäiskut: https://www.mcarthurglen.com/en/outlets/it/designer-outlet-serravalle/#/

Kaikkea kivaa myös hotellialueellamme! Etukäteen varattavat lisäpalvelut houkuttelevat varmasti monia ryhmäläisiämme - vai mitä sanot näistä herkuttelijalle räätälöidyistä aktiviteeteista:

* Gourmet -illallinen (4 ruokalajia), juomat eri hintaan (Villa Sparinan viini, kivennäisvesi 1⁄2 plo)

* Vierailu Villa Sparinan vanhoihin viinikellareihin (kesto 30 min.), jossa mahdollisuus viininmaistajaisiin: kolme Villa Sparina -viiniä, ligurialaista focacciaa ja pientä syötävää Aperitiivi Brut -viinin kera (1 lasi / hlö)

* Rommi- tai jälkiruokaliköörimaistajaiset suklaamestarin johdolla (illallisen jälkeen, kesto 2,5t)

* Leipä- ja focacciakurssi (puu-uuni), kesto 2-4h
* Kokkikurssi alueen gourmet-resepteillä, kesto 2-4h

Lähde mukaan unelmien matkalle!

Matkallemme mahtuu mukaan kymmenen hemmottelua ja virkistymistä kaipaavaa naista. Oletko Sinä yksi heistä? Varaa paikkasi viimeistään 14.12.2018

Lentomme ovat seuraavasti:

17.5.2019 at 8:00-10:05 Helsinki-Milano Finnair AY 1751

21.5.2019 at 19:00-22:55 Milano-Helsinki Finnair AY 1756

Matkan hintaan 1440€ sisältyvät lennot, lentokenttäkuljetukset kohdemaassa tilausbussilla, majoitus kahden hengen huoneissa (lisämaksusta yksi henkilö kahden hengen huoneessa: +220 €/ neljä yötä), kaikki yhteiset kehonhuolto-, treeni-, rentoutus- ja itsensäkehittämishetkemme sekä shoppailureissun kuljetukset Serravalle Designer Outletiin.

JOKO MENNÄÄN?!J
Ilmoittaudu meille ja kysele tarvittaessa lisätietoja – autamme mielellämme!

Maitta Kotaniemi-Rauramo/ Mailux Oy (virallinen matkanjärjestäjä) p. 040 510 6073
email: maitta@mailux.fi

Sari Vannas/ Tila ja Olo
p. 045 65 27 115
email: sari@sarivannas.com

Earlier Event: May 11
Apulia & Basilicata TÄYNNÄ
Later Event: October 19
Maitan golfmatka Turkin Belekiin!