Buenavista Teneriffa
Nov
14
to Nov 21

Buenavista Teneriffa

Buenavista Golf, golflegenda Seve Ballesteroksen suunnittelema kenttä on ehdottomasti koko Teneriffan paras. Sen monet väylät myötäilevät meren rantaviivaa ja antavat todella nautinnollisia pelihetkiä. Kenttä sopii kaikentasoisille pelaajille. Häikäisevän hienot maisemat ja pelaamiseen oivallinen leuto ilmasto ovat tämän kohteen ehdottomat valtit. Alueella on myös erinomaiset harjoittelualueet.

View Event →
KISAMATKA Grand Trophy Vilamoura 1.-8.12.2019
Dec
1
to Dec 8

KISAMATKA Grand Trophy Vilamoura 1.-8.12.2019

Portugalin suosituin, kansainvälinen golfturnaus pelataan upean Vilamouran parhaimmilla kentillä jo 32. kertaa! Meille tarjoutui mahdollisuus lunastaa kisaan lippuja, ja kutsummekin Sinut matkaamme pelaamaan lempeässä säässä sekä nauttimaan hyvistä viineistä ja ruoasta! https://www.viiniposti.fi/matka/tilaisuus-hcp-golfarille-kisamatka-portugalin-grand-trophy-vilamouraan-01-12-2019-08-12-2019/

View Event →
Elämyksellinen Etelä-Afrikka
Jan
6
to Jan 18

Elämyksellinen Etelä-Afrikka


Tervetuloa mukaan kokemaan eksklusiivinen ja unohtumaton golfmatka, joka sisältää parasta mitä Etelä-Afrikka voi tarjota. Golfin lisäksi saat nauttia Etelä-Afrikan henkeäsalpaavasta kauneudesta, kulttuurista, suussa sulavista ruuista ja maailmankuuluista viineistä. Koet ainutlaatuisia golfelämyksiä. Pääset mahdollisesti myös kasvokkain Afrikan Big 5: n kanssa yhteisellä safariretkellämme. Nelson Mandela vertasi aikoinaan Etelä-Afrikan kansoja ja kulttuureita sateenkaaren väreihin. Lähde mukaan elämykselliselle matkalle!

View Event →

May
11
to May 18

Apulia & Basilicata TÄYNNÄ

11.5. –18.5.2019

Äitienpäivän kukkaloisto Italian kengänkorossa viinejä maistellen!

Koe Italian kengänkoron kevät: sininen meri, kevään kukkien loisto, vehreät viinitarhat ja oliivipuut…

Tällä viinimatkalla henkesi salpautuu maisemista, historiallisesta arkkitehtuurista ja Etelä-Italian upeimmista viineistä!

Basilicatan Vulture-tulivuori, Murgian luonnonsuojelualue, Materan hämmästyttävät luolat ja vanha kaupunki, Alberobellon Trullit, Ostunin valkoinen kaupunki meren sinen yllä, Monopolin kuhina, Polignano al Maren hulppeat hiekkarannat, Tranin kalastajasatama…

Meidät toivottavat tervetulleiksi Etelä-Italian upeimmat viinitalot, kuten Antinorin Tormaresca, Tommasin Paternoster, Rivera ja d’Angelo…

Primitivoihin, Bombra Nera-roseeviineihin ja ”etelän baroloksi” kutstuttuihin Aglianicoihin meidät johdattelee viiniasiantuntija Liisa Huttu-Hiltunen, joka puhuu myös sujuvaa italiaa ja toimii oppaanamme koko matkan. Hän on itse käynyt puolestamme paikan päällä ja valikoinut puolestamme parhaat nähtävyydet, elämykselliset hotellit ja viinitalot.

Matkan alustava hinta on 1772€/hlö 2hh

View Event →
Barcelona
Mar
24
to Mar 31

Barcelona

Kuinka voit? Ota oma hyvinvointi arjen prioriteetiksi ja lähde mukaamme Peraladaan, Espanjaan!

Lomalla mukana kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntijat ja tietokirjailijat Kaisa ja Joni Jaakkola, jotka omistavat valmennusyritys Optimal Performancen.

Lisätietoa kuvaa painamalla!

View Event →