May
11
to May 18

Apulia & Basilicata Äitienpäivän kukkaloisto Italian kengänkorossa viinejä maistellen!

11.5. –18.5.2019

Koe Italian kengänkoron kevät: sininen meri, kevään kukkien loisto, vehreät viinitarhat ja oliivipuut…

Tällä viinimatkalla henkesi salpautuu maisemista, historiallisesta arkkitehtuurista ja Etelä-Italian upeimmista viineistä!

Basilicatan Vulture-tulivuori, Murgian luonnonsuojelualue, Materan hämmästyttävät luolat ja vanha kaupunki, Alberobellon Trullit, Ostunin valkoinen kaupunki meren sinen yllä, Monopolin kuhina, Polignano al Maren hulppeat hiekkarannat, Tranin kalastajasatama…

Meidät toivottavat tervetulleiksi Etelä-Italian upeimmat viinitalot, kuten Antinorin Tormaresca, Tommasin Paternoster, Rivera ja d’Angelo…

Primitivoihin, Bombra Nera-roseeviineihin ja ”etelän baroloksi” kutstuttuihin Aglianicoihin meidät johdattelee viiniasiantuntija Liisa Huttu-Hiltunen, joka puhuu myös sujuvaa italiaa ja toimii oppaanamme koko matkan. Hän on itse käynyt puolestamme paikan päällä ja valikoinut puolestamme parhaat nähtävyydet, elämykselliset hotellit ja viinitalot.

Matkan taso on täydet viisi tähteä joka aistille – eikä sinun tarvitse huolehtia mistään. Pientä ryhmäämme kuskaa tasokas bussi kuljettajineen koko uskomattoman historiallisen reitin.

Matkan alustava hinta on 1772€/hlö 2hh

View Event →
Piemonte, Italia
May
17
to May 21

Piemonte, Italia

Miltä kuulostaisi muutama päivä itseäsi ja kehoasi kuunnellen,

ihanassa ympäristössä, mukavassa seurassa...? Unelmien loma Italiassa odottaa juuri Sinua, joka haluat huoltaa kehoa ja mieltä. Ota pieni aika itsellesi ja lähde kanssamme ihanalle matkalle!

Kuvaa painamalla saat lisäinfoa!

View Event →
Jun
4
to Jun 8

Itävalta

          

 

Vierailemme Itävallan laatuviinialueilla (Burgenland, Wachau, Kremstal ja Traisental) ja maistelemme viinejä aina Lenz Moserilta Markus Huberiin ja Feiler-Artingeriin – Itävallan johtavasta talosta nuoreen visionääriin ja lämminhenkiseen perhetilaan.

 

Matkalla pysähdymme ihailemaan mahtipontisia luostareita (ja vanhoja viinituottajia) Melk ja Goettweib, illallistamme Tonavan varrella ja käyskentelemme pikkukaupunkien kujilla. Viimeisenä päivänä Wien saattelee meidät kotimatkalle.

 

Oppaamme viiniasiantuntija Liisa on valinnut tarkoin myös hotellit: esimerkiksi Schloss Dürnsteinissa on yöpynyt aikoinaan jo Rikhard Leijonamieli…

Matkalle myydään ainoastaan 14 paikkaa!

Hinta 2hh: 1099€ (pidätämme oikeuden muutoksiin) www.mailux.fi www.viiniposti.fi

 

View Event →

Barcelona
Mar
24
to Mar 31

Barcelona

Kuinka voit? Ota oma hyvinvointi arjen prioriteetiksi ja lähde mukaamme Peraladaan, Espanjaan!

Lomalla mukana kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntijat ja tietokirjailijat Kaisa ja Joni Jaakkola, jotka omistavat valmennusyritys Optimal Performancen.

Lisätietoa kuvaa painamalla!

View Event →