Filtering by: Golfmatka
Buenavista Teneriffa
Nov
14
to Nov 21

Buenavista Teneriffa

Buenavista Golf, golflegenda Seve Ballesteroksen suunnittelema kenttä on ehdottomasti koko Teneriffan paras. Sen monet väylät myötäilevät meren rantaviivaa ja antavat todella nautinnollisia pelihetkiä. Kenttä sopii kaikentasoisille pelaajille. Häikäisevän hienot maisemat ja pelaamiseen oivallinen leuto ilmasto ovat tämän kohteen ehdottomat valtit. Alueella on myös erinomaiset harjoittelualueet.

View Event →
KISAMATKA Grand Trophy Vilamoura 1.-8.12.2019
Dec
1
to Dec 8

KISAMATKA Grand Trophy Vilamoura 1.-8.12.2019

Portugalin suosituin, kansainvälinen golfturnaus pelataan upean Vilamouran parhaimmilla kentillä jo 32. kertaa! Meille tarjoutui mahdollisuus lunastaa kisaan lippuja, ja kutsummekin Sinut matkaamme pelaamaan lempeässä säässä sekä nauttimaan hyvistä viineistä ja ruoasta! https://www.viiniposti.fi/matka/tilaisuus-hcp-golfarille-kisamatka-portugalin-grand-trophy-vilamouraan-01-12-2019-08-12-2019/

View Event →
Elämyksellinen Etelä-Afrikka
Jan
6
to Jan 18

Elämyksellinen Etelä-Afrikka


Tervetuloa mukaan kokemaan eksklusiivinen ja unohtumaton golfmatka, joka sisältää parasta mitä Etelä-Afrikka voi tarjota. Golfin lisäksi saat nauttia Etelä-Afrikan henkeäsalpaavasta kauneudesta, kulttuurista, suussa sulavista ruuista ja maailmankuuluista viineistä. Koet ainutlaatuisia golfelämyksiä. Pääset mahdollisesti myös kasvokkain Afrikan Big 5: n kanssa yhteisellä safariretkellämme. Nelson Mandela vertasi aikoinaan Etelä-Afrikan kansoja ja kulttuureita sateenkaaren väreihin. Lähde mukaan elämykselliselle matkalle!

View Event →