Back to All Events

Rioja - Espanja


Viini- ja golfmatka Pohjois-Espanjan huipulla

Tällä aktiivisella viini- ja golfmatkalla maistat, näet, pelaat ja koet todellisia helmiä!

Riojan hetki viinimaailman estradilla koitti, kun viinikirva tuhosi Bordeaux:n viiniköynnökset 1800-luvun lopulla. Vaikka tuholaisepidemiasta toivuttiinkin myöhemmin, Riojan asema ehti vakiintua laatuviinien etiketeissä.  Nykyään se luetaan yhdeksi viinimaailman kirkkaimmista tähdistä.

Riojan tavaramerkiksi muodostui Tempranillo-blendi, jonka erityisen pitkää tammitynnyrikypsytystä arvostettiin korkealle. Nyt Riojan modernit tuottajat ovat siirtymässä kohti uutta – hedelmäisempää ja nuorekkaampaa tyyliä. Miten vanha ja uusi tyyli kohtaavat? Miltä maistuvat rinnakkain perinne ja moderni teknologia? Mitä voin päätellä viinien etiketeistä, minkä pullon sisällöstä kannattaa maksaa?

Vierailemme niin alueen johtavilla suurilla tuottajilla kuin idyllisillä perhetiloillakin – yhteisenä tekijänä laatu.

  Kuvat ovat tammikuun valmistelumatkaltamme. Tule vertaamaan miltä maisemat näyttävät toukokuussa!

Kuvat ovat tammikuun valmistelumatkaltamme. Tule vertaamaan miltä maisemat näyttävät toukokuussa!

Baskimaa – omista perinteistään ylpeä kansa ja jylhät maisemat. Atlantin viilentävän vaikutuksen vuoksi Baskimaa on eritysesti valkoviinien alue. Miltä maistuvat maan alkuperäiset rypälelajikkeet Hondarrabi Zuri ja Serratia?

  Viinipostin matkoilla on aina VIP-kohtelu. Tässä Gorka Izagirren poika Bertol maistattaa uuden sadon eri palstoja ennen blendausta suoraan tankeista!

Viinipostin matkoilla on aina VIP-kohtelu. Tässä Gorka Izagirren poika Bertol maistattaa uuden sadon eri palstoja ennen blendausta suoraan tankeista!

Pro Maitan kanssa olemme etsineet alueen parhaat kentät: Gorraiz sijoittuu Navarran kukkuloiden keskelle suojaisaan laaksoon, kun taas Izki-Golf on European Tourillakin pelattava vuoristokenttä keskellä luonnonsuojelualuetta. Nuorekkaalla Sojuela-kentällä korkeuseroja riittää, mutta hikoilun (tai autoilun) lomassa saa vastalahjana nauttia Cantabrian lumihuippuvuorten uskomattomista maisemista. Meaztegin ykköstiiltä lyödään Par 3 – suoraan alaspäin rotkon yli – luvassa on vaihtelevia väyliä Baskimaan vehreydessä. Viimeisenä aamuna Biarritzin Chiberta tarjoaa ranskalaista luksusta järvimaisemissa.

Matkan aikana yövymme 5:ssä tyylikkäässä hotellissa, joissa tarjolla on niin spa-hoitoja, auringon ottoa ja uimista kuin erilaisia aktiviteetteja. Näemme Pamplonan, Logroñon, Bilbaon ja Biarritzin lumoavat vanhat kaupungit ja nautimme laadukkaista paikallisista ravintoloista –jalokivenä Michelin-tähditetty Eneko!

  Koillis-Espanja on kuuluisa myös arkkitehtuuristaan

Koillis-Espanja on kuuluisa myös arkkitehtuuristaan

Viini- ja golfmatkaan sisältyy:

-suorat Finnairin lennot Biarritziin

-bussikuljetus koko kiertomatkan

-hulppeat hotellit (7 yötä) aamupaloineen

-hotellien spa:t ja muut fasiliteetit

-5 golfkierrosta Pohjois-Espanjan parhailla kentillä (+ 9-reikäinen pich & putt aamuvirkuille)

-oppimishaluisille Pro Maitan opetusta yksilöllisesti

-4 viinitilavierailua maisteluineen

-Viiniopettajan viiniluennot maisteluineen pitkin matkaa

-Huolellisesti valmisteltu reitti, jossa parhaat maisemat ja nähtävyydet

-5 lounasta – mukaan lukien 9 ruokalajin lounas Michelin tähti –ravintolassa Eneko!

 

Hinnat: golfarille 2hh huoneessa 2234€, ilman golfia 2022€, 1hh lisä 334€

Tiedustelut ja varaukset: maitta(at)mailux.fi  tai  liisa(at)mailux.fi

Katso lisää kuvia viini- ja golfmatkoiltamme matkanjärjestäjän FB- ja Instaprofiilissa Mailux Oy, tai seuraa hästägejämme #viinipostireissaa #viiniäjagolfia !

Name *
Name
Earlier Event: April 14
Malaga – Sherry
Later Event: May 26
Ranskan Riviera