Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Koe ihana Troia omatoimimatkana!


  • MaiLux 7 Golfkuja Siuntio 02580 Finland (kartta)

Troia on erityisesti golfmatkaajan unelmakohde, sillä aurinko paistaa täällä vähintään 300 päivää vuodessa! Alueen upeat golfkentät tarjoavat varmasti nautintoa ja haastetta jokaiselle pelaajalle myös uusien golf-kenttä projektien myötä.

Robert Trent Jones Senior suunnitteli Troia Golfin (18 reikää, 6317m, Par72) jo 40 vuotta sitten ja Golf World -lehti valitsi sen Manner-Euroopan 10 parhaimman kentän joukkoon vuonna 2019. Tämä Championship-kenttä sijoittuu parin kilometrin päähän Troia Resortista, ja hotelleilta sinne on järjestetty golfkenttäkuljetus.

 

TUTUSTU TROIA GOLF CLUBIIN

Luonnonkauniilla niemimaalla, Atlantin rannalla ja Arrábida-vuoriston katveessa olevan Links-tyyppisen kentän huikaiseva luontoelämys on aivan omaa luokkaansa. Kenttä on suunniteltu harmonisesti osaksi ympäröivää luontoa, ja sen kauniita väyliä reunustavat alueelle tyypilliset matalakasvuiset männyt ja rauhoittavat hiekkadyynit, jotka ympäröivät Troian niemimaata yhteensä n 60 km:n pituudelta.

Kapeat greenit ja suuret hiekkaesteet lisäävät peliin vaativuutta ja oman erityispiirteensä luo alueella oleva järvi, joka vaikuttaa neljään väylään. Troia Golf on erinomainen kenttä niille, jotka haluavat hioa tekniikkaansa entistä paremmaksi. Kentässä riittää haastetta aivan joka tason pelaajalle eikä silmiä hivelevien näkymien puitteissa ole ihme, että Robert Trent Jones Senior valitsi Troia Golfin reiän 3 parhaimmaksi koskaan suunnittelemistaan väylistä.

KYSY lisää, räätälöimme mielellämme myös esim pidennettyjä viikonloppuja

maitta@mailux.fi

tai

henrik.sarajas@gmail.com

Aikaisempi tapahtuma: 13. tammikuuta
Ihana Gomera!